MuziekProject Togetherness

Nieuw repertoire aan het schrijven

Vanaf eind 2019 ben ik eindelijk begonnen met het herschrijven van een paar reeds geschreven songs, maar ook splinternieuwe liedjes schrijven en deze opnemen als goede demo’s in mijn kleine digitale home-studio, waar ik o.a. muzieksoftware van het professionele Protools voor gebruik. Een eenvoudige setup die prima werkt om goede demo’s op te nemen. Mijn jarenlange ervaring als performer op podia, in bands, solo en in studio’s en de internationale opleiding tot Audio-Engineer bij the School of Audio Enginering in Rotterdam, en jarenlange klassieke zanglessen komen nog steeds goed van pas.

Voor mijn uitgebreide muziekbiografie klik hier: https://creatiekrachtenlevenskunst.nl/2019/03/15/muziekbiografie/

Eind 2021 zal ik de nieuwe songs uploaden naar mijn muziekkanaal Miranda NM van Dijk MuziekProducties op YOUTUBE, waar dan een paar korte fragmenten te beluisteren zijn en je ze eventueel volledig kunt downloaden/streamen voor ’n schappelijk bedrag, zodat je dan de 14 songs helemaal kunt beluisteren via je eigen laptop of telefoon.

Ouder materiaal van mij kun je beluisteren via deze link: https://www.youtube.com/channel/UCKGKXZeQBepbcOxXxqc9H-A

De thema’s van de nieuwe liedjes gaan over ‘Samen’, het delen en gezien worden, wat elk mens op geregelde tijden nodig heeft. Maar ook over ‘Zijn’, en dat we goed zijn zoals we zijn en niets hoeven te bereiken, presteren of bewijzen, in de hoop dat we dan pas de moeite waard zijn. En ook over de moed om te kiezen voor ‘Authenticiteit’ en ‘Alleen staan’, ook als dat betekent dat we soms afscheid van mensen moeten nemen, omdat we elkaar ergens onderweg al psychologisch of geestelijk verloren zijn. En over ‘Verlangen en hartstocht’ en wat dit van ons vraagt om dat te kunnen behouden in de Liefde.

Uiteraard thema’s die persoonlijk zijn en mij bezighouden en raken. Hopelijk raken ze de luisteraar ook!

© 2016-2020 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.