Actueel nieuws

Welkom op mijn website

Scroll naar beneden op deze site voor veel meer info over alle activiteiten!
Deze website biedt een overzicht van alle lopende projecten.
Mijn projecten maken onderdeel uit van Human Transformation Projects 
De vier kanalen die ik gebruik om mijn missie uit te dragen!

Link naar mijn community op facebook!

Vanaf februari 2018 geef ik Lezingen

Actueel project en research voor nieuw boek

HET VRIENDSCHAPSPROJECT

https://vriendschapsproject.wordpress.com 

Ik ben voornemens om december 2018 een nieuw boek over het thema van dit project uit te brengen: Meer info over het boek

Audio Persbericht

 

 

VIDEO REEKS: psychosociale effecten traumatisch verleden

Ik heb een videoreeks gemaakt met thema’s die de psychosociale effecten van een traumatisch verleden belichten, maar eveneens mogelijkheden aanreiken om dit te helen. Via mijn facebook community kun je de video’s volgen: HIER DE LINK 

De videoreeks sluit tevens aan op diverse thema’s van mijn debuutboek en is eveneens een uitnodiging en aanmoediging om het boek te bestellen!

Boekpresentatie
Op 28 januari 2018 is het zover!

Levensmissie

Waarom

Alles wat ik doe is gebaseerd op mijn geloof dat elk mens de mogelijkheid heeft om haar/zijn volle potentieel te vinden en benutten in werk, relaties en zingevingsgevoelens.

Hoe

Dat geloof c.q. die missie draag ik uit door aan te moedigen, aan te raken (voelen en denken), te inspireren of confronteren.

Wat

De vorm: trainingen, sessies, lezingen, tijdelijke projecten/trajecten, interviews, events, boeken, waarmee ik mensen graag help (die dat willen) om hun potentieel en bevrijding te vinden en ervaren. Via tijdelijke projecten en trajecten (detachering/tijdelijk contract/freelance) bij bedrijven doe ik dat. Aangevuld met m’n eigen opdrachten (1 dag per week). Ik wil ook tijd hebben om o.a. boeken te schrijven en lezingen te geven.

Collectieve missie: Vervulde en gelukkige mensen dragen bij aan een collectief harmonieuzere en mooiere wereld!

TRAININGEN

Ik werk op tijdelijke projectbasis bij organisaties als trainer/transformatiespecialist op het gebied van transformatie in werk, sociale context of zingevingsvragen. Aangevuld met freelance werk 1 dag per week.

VROUWENINITIATIEF 2018

In oktober start ik met een nieuw initiatief De Zingevers, bijeenkomsten voor onderzoekende vrouwen 

DeZingeversBanner

Lezingen & Interviews

zijn ook onderdeel van mijn campagne om Persoonlijke Transformatie naar VERNIEUWING & BEVRIJDING te promoten bij de doelgroep en geïnteresseerden. Met 30 jaar expertise in ’t bedrijfsleven op het gebied van empowerment en change-management, ontwikkelde ik mijn nieuw transformatieprogramma DOOR ZELFREFLECTIE NAAR TRANSFORMATIE: Transformatie Trainingen & Individuele Sessies met 8 speciale trajecten met als kern bewustwording en inzichten. Daarnaast ontwikkelde ik korte workshops voor specifieke aandachtsgebieden die te maken hebben met de stap naar de arbeidsmarkt zetten en jezelf beter leren kennen en belemmeringen opheffen. De laatste 5 jaar begeleid ik regelmatig meer kwetsbare doelgroepen en de groep 50+ ers.

Op 8 februari was ik bij Radio Aalsmeer voor een interview om meer over een en ander te vertellen. Op 26 februari had ik een Podcast bij Mindfullness promotor Vivian Acquah en op 14 maart was ik bij Meer Radio voor een interview over mijn boek, lezingen en het transformatie-thema dat ik uitdraag. De Interviews vind je onder het kopje LINKS.

De vrouwenevents van Dinnerdate for Women die ik ook dit jaar weer organiseer lopen goed en in 2018 zijn er zes events.

En er is ook enige beweging achter de schermen. Ik schrijf aan mijn volgend boekproject. Mijn focus is regelmatig naar binnen gericht, wat sterk terugkomt in schrijven, wat natuurlijk een solistisch proces is.

Op termijn hoop ik mijn tien nieuwe songs, die klaar zijn, voor CD Togetherness eindelijk in de studio op te nemen. Maar die ruimte ontbreekt volledig momenteel. Een mens moet keuzes maken. Alles op het juiste moment en vanuit flow.

Dit jaar staat in het teken van transformatie in veel opzichten. Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

© 2016-2018 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.