Hier vind je Actueel Nieuws

Welkom op mijn

PERSOONLIJKE SITE

Klik op bovenstaande afbeelding voor mijn recent maatschappelijk project!

Meest recente interviews, bekijk hier filmpje(s)

Beëindiging HTP Counselling & Training

Dit jaar voor een nieuwe doelgroep en in een nieuwe omgeving:

‘SAMENZIJN’ KERSTBRUNCH!

Interview als ‘nieuwe waterlander’ over m’n professionele en artistieke bezigheden, in de omgeving waar ik net naartoe ben verhuisd. Enjoy!

Klik op onderstaande links voor m’n recente publicaties

Gelijkwaardigheid

Het Zachte en Vrije

De evolutie van de Mens

Eenvoud

Erotische intelligentie

Moeiteloos niets doen

Zijn Volstaat

Een model voor harmonie: desidentificatie met vorm

NodenkunnenDeugdenWorden

Ik gun elk mens een vrij en vervuld bestaan!

Scroll naar beneden op deze site voor meer info!

Levensmissie

Waarom

Alles wat ik doe is gebaseerd op mijn geloof dat elk mens de mogelijkheid heeft om het lijden te stoppen, het volle potentieel te bevrijden, via een gefaseerd transformatie-proces, en dat werkelijk kunnen leven in werk, relaties en zingevingsgevoelens.

Van 2015 t/m 2019 voerde ik praktijk, gaf trainingen en lezingen maar deze richting heb ik beëindigd. Vanaf 2020 wijd ik mij volledig aan thema-boeken schrijven, maatschappelijke initiatieven bedenken en organiseren en werk ik aan mijn actueel MuziekProject. Dit zijn de passies in mijn leven die mijn allerdiepste expressie vormen en mij het gelukkigst maken..

© 2016-2020 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.

Na 14 jaar in de natuur in een boerderij te hebben gewoond, ben ik vanaf medio 2019 verhuisd naar de natuurrijke gemeente Waterland. 

NIEUW MAATSCHAPPELIJK INITIATIEF 

In 2019 startte ik met het nieuw maatschappelijk initiatief De Zingevers, bijeenkomsten voor leergierige mensen 

DeZingeversBanner

Nadere toelichting over mijn nieuwste boek 2019

Op dit moment ben ik bezig met de opstart van een nieuw genootschap voor vrouwen. Ik zoek twee teamgenoten met affiniteit en ervaring op aanvullende gebieden om dit samen mee op te zetten.

Wij bieden een optillende community om de oudere doch ervaren vrouw vanaf 50 nieuw perspectief te geven op haar levenservaring en wijsheid, en wat zij daarmee voor zichzelf en anderen kan creëren: groei en bloei! Dit doen wij door vrouwen samen te brengen in een stimulerende setting, waardoor ze zichzelf en elkaar kunnen versterken. Vrouwen ontmoeten elkaar tijdens onze Groei & Bloei EVENTS en Connection LUNCHES  waar onze aangesloten leden (en introducés) aan kunnen deelnemen.

Info en reacties via Genootschap 

Een overzicht van mijn huidige boekprojecten

ZIJ AAN ZIJ INTERVIEWDE MIJ OVER DE 20 JAAR DAT IK EVENTS BEDACHT EN ORGANISEERDE VOOR VROUWEN. EN WAAROM IK VANAF 2019 EEN ANDERE KOERS VAAR IN MAATSCHAPPELIJKE INITIATIEVEN EN DOELGROEP. Klik op de afbeelding om naar het interview te gaan!

Vanaf september 2019 gestart met de schrijffase voor mijn 3e BOEK

 Hartstocht tussen vrouwen

Een boek waarmee ik gesprekken op gang wil brengen, vooroordelen wil verminderen en bewustzijn wil vergroten. Liefde is liefde en kent allerlei vormen. Ik wil je aansporen om vragen te stellen, aan jezelf en anderen en vraagtekens te plaatsen bij wat wij als normatief ervaren. Blijvende hartstocht en nieuwsgierigheid is een wens voor velen. Wie wij kiezen om dat mee te beleven, is een vrije en meer dan menselijke keuze, in deze moderne tijd. Indien wij in staat zijn om ruimte en vrijheid te honoreren in de liefde met een ander en bereid zijn om telkens weer die vrije beweging te maken naar die ander, met de oprechte aandacht en nieuwsgierigheid zoals we die voelden in het begin van het samenzijn, dan kunnen we de weg vrijmaken voor blijvende hartstocht en verlangen.

.Afgerond maatschappelijk project en nieuw boek DE VRIENDSCHAPSFAMILIE dat op vrijdag 14 december 2018 verscheen.

Meer info over het boek

Hier het interview met publiek tijdens de boekpresentatie van mijn debuutboek.

Op 28 januari 2018 verscheen mijn debuutboek!

Interviews vind je onder het kopje Interviews en de links daar.

Dit jaar staat in het teken van CREATIE VANUIT INSPIRATIE maar ook innerlijke wijsheid laten groeien in vergaande opzichten. De derde geboorte die kan plaatsvinden, volgens antroposofische richtlijnen van Steiner tussen 56 en 65 jaar, heeft bij mij rond mijn 54e plaatsgevonden. Vaak kiezen we dan een nieuwe richting in ons leven, als we sterke behoefte hebben aan toewijding aan de allerdiepste verlangens.

Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier (te vinden in het menu bovenaan) bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

© 2016-2019 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.