Muziekbiografie

MUSIC IS THE UNIVERSAL LANGUAGE THAT TOUCHES EVERY HEART”

Van kleins af aan heb ik de verbinding met mijn pure kern met name gemaakt door het schrijven van muziek en eigen authentieke songs zingen. Met fijngevoelige muziek die vanuit mijn hart en ziel ontstaat, kan ik mensen raken en inspireren, hoor ik. Luister en onderga mijn woorden en emoties, zoals ik die vanaf mijn veertiende levensjaar al uit in en met muziek. Het genre kan omschreven worden als fijngevoelige jazzy softsongs met veel ziel!

studio

MUSICBIOGRAPHY

Vanaf 1979 ben ik actief als singer/songwriter. Jaren heb ik klassieke zang- en muziekles gehad. Vanaf mijn 14e schrijf ik engelstalige songs en neem deze op in de studio. Ik arrangeer en produceer mijn eigen muziekproducties, speel piano en gitaar. Diverse bands richtte ik op en in diverse bands speelde ik. Tevens werkte ik in professionele muziekopnamestudio’s als zangeres, muzikante en producer. Als zangeres trad ik op in clubs in Nederland en Duitsland via artiestenbureaus en tevens tijdens regionale radio en TV programma’s. Daarnaast schreef ik voor (amateur) artiesten liedjes en nam deel aan liedjeswedstrijden. Ook produceerde ik eigen beheer cd’s en was oprichter, zangeres en manager van vrouwenband Female Passion (stevige pop, rock & soul) en met mijn duo Sottovoce (piano en zang) trad ik ook op.

mirandaProcontrolstudio

Daarnaast organiseerde ik jarenlang grote dansparties voor gays door heel Nederland met mijn eigen muziek- en entertainmentbureau Two Babes. Tussentijds volgde ik diverse muziek- en geluidscursussen en na mijn opleiding bij de Internationale School of Audio Engineering (SAE) in Rotterdam ben ik ook als geluidstechnica en muziekproducer actief. Muziek is mijn ultieme creatieve expressie, waardoor ik mijn gevoelsverhaal kan vertellen en de verbinding met het hart van mensen maak. Dat is tijdloos en universeel.