Bio

'Ik vind het belangrijk om significante psychosociale thema’s in het licht te zetten, om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven.'

“The purpose of life is to find your gift, the meaning of life is to give it away”

‘Cruciale kantelpunten in het leven, maken de levensreis interessant en verdiepend’, zegt Miranda Nanda Maria van Dijk (1965). Ze heeft er een aantal gekend en koos daar bewust voor. Haar wens om blijvend te ontwikkelen & groeien én haar missie om aan te moedigen en te inspireren, vormt haar intrinsieke motivatie. Bij haar geboorte, op haar veertiende, vierentwintigste, tweeëndertigste en vijftigste waren er grote veranderingen. Twintig jaar was ze actief als singer/songwriter, trad op met bands en solo, schreef en produceerde en organiseerde events door heel Nederland. Daarnaast werkte ze achtentwintig jaar als trainer en verandermanager binnen vijfendertig bedrijven, waardoor er telkens een nieuwe uitdaging was. Schrijven en muziek bleven echter haar allergrootste passies.

Op haar vijftigste verzamelde ze moed en verlegde haar koers opnieuw. Ze wijdt zich nu zo vaak mogelijk aan het schrijven van boeken met psychosociale taboegevoelige onderwerpen. Dit resulteerde in haar eerste boek waar ze mee debuteerde in 2018. Haar tweede boek verscheen begin 2019. Ook geeft ze via haar onderneming HTP Counselling & Training sessies, trajecten, programma’s, lezingen en workshops met als doel om mensen te begeleiden bij hun transformatie-proces naar vernieuwing en innerlijke bevrijding. Miranda heeft hart voor en gelooft in de veerkracht en krachtbron van elk mens, het moet vooral bewust gemaakt en innerlijk blootgelegd worden.

‘Een mens is veel meer dan z’n verleden, een mens is vooral z’n talenten en unieke bewustzijn.’ Ze komt van ver, heeft haar wonden geheeld en dat vormt eveneens de intrinsieke drijfveer voor haar huidige missie. Na publicatie van haar debuut Helende schoonheid van Zelfreflectie, volgen er nieuwe boeken met wezenlijke psychosociale thema’s. Miranda houdt van vooruitgang. Begin 2019 verscheen haar tweede boek  De Vriendschapsfamilie Momenteel schrijf ze aan haar 3e boek HARTSTOCHT TUSSEN VROUWEN

Alle nieuwe psychosociale thema’s die ze in het licht wilt zetten, kun je al bekijken via de uitgeverij.

Ook Miranda’s maatschappelijke initiatieven staan voor verbinding en inspiratie. Op dit moment zijn dat De Zingevers, Genootschap voor Vrije Wijze Vrouwen en Biljartclub Vrouwen met Ballen.

‘Stop je lijden, word wie je bent en leef je talenten’, vormt de rode draad in haar missie, die ze met bevlogenheid uitdraagt.

Met passie. Miranda Nanda Maria van Dijk.

© 2016-2019 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.