Bio

'Ik vind het belangrijk om significante thema’s in het licht te zetten, om wakker te maken, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Het beïnvloedt de kwaliteit van leven.'

“The purpose of life is to find your gift, the meaning of life is to give it away”

‘Cruciale kantelpunten in het leven, maken de levensreis interessant en verdiepend’, zegt Miranda Nanda Maria van Dijk (1965). Ze heeft er diverse gekend en koos daar bewust voor. Haar wens om blijvend te ontwikkelen & groeien én haar missie om aan te moedigen en te inspireren, vormt haar intrinsieke motivatie. Bij haar geboorte, op haar veertiende, vierentwintigste en tweeëndertigste waren er ingrijpende veranderingen. Twintig jaar was ze actief als singer/songwriter, trad op met bands en solo, schreef en produceerde en organiseerde events door heel Nederland. Daarnaast werkte ze achtentwintig jaar als manager binnen vijfendertig bedrijven, waardoor er telkens uitdaging was. Maar schrijven en muziek bleven haar grote passies.

Rond haar vijftigste verzamelde ze moed en verlegde haar focus. Ze wijdt zich nu parttime aan schrijven. Dit resulteerde in haar eerste boek, dat ze vanaf 2015 schreef, en waar ze mee debuteerde in 2018. Naast het schrijven geeft ze aanmoedigende lezingen, masterclasses, transformatiesessies en transformatietrainingen om haar missie verder uit te dragen. Miranda heeft hart voor en gelooft in persoonlijke transformatie en in de veerkracht en krachtbron van elk mens.

‘Een mens is veel meer dan z’n verleden, een mens is vooral z’n talenten en unieke bewustzijn.’ Ze komt van ver, heeft haar wonden geheeld en getransformeerd in kracht en creatieve expressie. Na publicatie van haar debuut Helende schoonheid van Zelfreflectie, volgen er nieuwe boeken met wezenlijke psychosociale thema’s. Miranda houdt van vooruitgang. Zo werkt ze nu aan een nieuw schrijfproject dat Boek de VRIENDSCHAPSFAMILIE heet. 

Daarna volgen nieuwe thema’s die je kunt bekijken via haar uitgeverij

Ook Miranda’s vrouwenevents en muziek, staan voor verbinding en inspiratie. ‘Word wie je bent, ga in het licht staan en leef je volle potentieel’, vormt de rode draad in haar missie, die ze met bevlogenheid uitdraagt.

Met passieMiranda Nanda Maria van Dijk.

© 2016-2018 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.