Actueel nieuws

Welkom op mijn persoonlijke website

Scroll naar beneden op deze site voor veel meer info! 

Mijn transformatie-programma TRANSFORMATIE NAAR BEVRIJDING is te vinden op mijn bedrijfswebsite

Human Transformation Projects

Ik bied vier afzonderlijke mogelijkheden om mensen te helpen met hun persoonlijke transformatie naar innerlijke bevrijding, vernieuwing en vervulling: Lezing, Masterclass, Individuele thema gerichte Transformatie-Trajecten en de Transformatie-Training (groep).

Ik gun elk mens een vrij bestaan!

 

Hier mijn recente interview met publiek tijdens de boekpresentatie!

Link naar mijn community op facebook!

Mijn persoonlijk bericht voor jou!

Van harte welkom bij mijn Lezing

Actueel maatschappelijk project en research voor mijn nieuw boek

DE VRIENDSCHAPSFAMILIE

https://vriendschapsproject.wordpress.com 

Ik wil december 2018 over het thema familie(loos), verbinding en vriendschap dit nieuwe boek uitbrengen: Meer info over het boek

Audio Persbericht

VIDEO REEKS: psychosociale effecten traumatisch verleden

Ik heb een videoreeks gemaakt met thema’s die de psychosociale effecten van een traumatisch verleden belichten, maar eveneens mogelijkheden aanreiken om dit te helen. Via mijn facebook community kun je de video’s volgen: HIER DE LINK 

De videoreeks sluit tevens aan op diverse thema’s van mijn debuutboek en is eveneens een uitnodiging om het boek te lezen!

Boekpresentatie
Op 28 januari 2018 verscheen mijn debuutboek!

Levensmissie

Waarom

Alles wat ik doe is gebaseerd op mijn geloof dat elk mens de mogelijkheid heeft om haar/zijn lijden te stoppen, het volle potentieel te bevrijden (transformatie-proces) en dat werkelijk te leven in werk, relaties en zingevingsgevoelens.

Hoe

Dat geloof c.q. die missie draag ik uit door aan te moedigen, aan te raken (voelen en denken), te inspireren of confronteren (doorbraak).

Wat

De vorm: lezingen, masterclasses, trainingen, sessies, tijdelijke projecten/trajecten, interviews, events, boeken, waarmee ik mensen graag help (die daar voor openstaan) om hun potentieel te vinden en bevrijding te ervaren. Daarnaast wil ik eveneens tijd hebben om boeken te schrijven.

Collectieve missie: Vervulde en gelukkige mensen dragen bij aan een collectief harmonieuzere en mooiere wereld!

VROUWENINITIATIEF 2018

In oktober start ik met een nieuw initiatief De Zingevers, bijeenkomsten voor onderzoekende vrouwen 

DeZingeversBanner

Interviews vind je onder het kopje LINKS.

De vrouwenevents van Dinnerdate for Women die ik ook dit jaar weer organiseer lopen goed en dit jaar zijn er zes events.

En er is ook enige beweging achter de schermen. Ik schrijf aan mijn volgend boekproject DE VRIENDSCHAPSFAMILIE. Mijn focus is regelmatig naar binnen gericht, wat sterk terugkomt in schrijven, wat natuurlijk een solistisch proces is.

Op termijn hoop ik mijn tien nieuwe songs, die klaar zijn, voor CD Togetherness eindelijk in de studio op te nemen. Maar die ruimte ontbreekt volledig momenteel. Een mens moet keuzes maken. Alles op het juiste moment en vanuit flow.

Dit jaar staat in het teken van transformatie in veel opzichten en de lancering van mijn debuutboek en uniek transformatie-programma met 4 onderdelen. Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

© 2016-2018 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.