Actueel nieuws

Welkom op mijn persoonlijke website

‘Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar vernieuwing en innerlijke bevrijding’

 

Ik gun elk mens een vrij bestaan!

Scroll naar beneden op deze site voor veel meer info! 

Mijn transformatie-programma TRANSFORMATIE NAAR BEVRIJDING is ook te vinden op mijn onderneming-website

Human Transformation Projects

Ik bied vier afzonderlijke mogelijkheden om mensen te helpen met hun persoonlijke transformatie naar innerlijke bevrijding en vernieuwing: Lezing, Masterclass, Individuele thema gerichte Transformatie-Trajecten en de Transformatie-Training (groep). Klik op de video voor meer uitleg!

Actueel maatschappelijk project en research voor mijn nieuw boek

DE VRIENDSCHAPSFAMILIE

https://vriendschapsproject.wordpress.com 

Ik hoop dat december 2018 over het thema familie(loos), verbinding en vriendschap dit nieuwe boek verschijnt: Meer info over het boek

De afronding van mijn 2e boek loopt. De laatste interviews vinden in april en mei 2018 plaats en daarna is de afrondende fase tot en met augustus.

Vanaf september start ik de onderzoek- en schrijffase voor mijn 3e BOEK:

Hartstocht tussen vrouwen

3e boek HARTSTOCHT TUSSEN VROUWEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Een boek waarmee ik gesprekken op gang wil brengen, vooroordelen wil verminderen en bewustzijn wil vergroten. Omdat liefde vooral liefde is en allerlei vormen kent. Ik wil je aansporen om vragen te stellen, aan jezelf en anderen en vraagtekens te plaatsen bij wat wij als normatief en normaal ervaren. Want gevoelens van liefde, verbinding, verlangen en passie horen bij elk mens. En wie wij kiezen om dat mee te beleven, is een vrije en meer dan menselijke keuze, in deze moderne tijd.

 

 

 

Hier mijn recente interview met publiek tijdens de boekpresentatie!

Link naar mijn community op facebook!

Van harte welkom bij mijn Lezing

 

VIDEO REEKS: psychosociale effecten traumatisch verleden

Ik heb een videoreeks gemaakt met thema’s die de psychosociale effecten van een traumatisch verleden belichten, maar eveneens mogelijkheden aanreiken om dit te helen. Via mijn facebook community kun je de video’s volgen: HIER DE LINK 

De videoreeks sluit tevens aan op diverse thema’s van mijn debuutboek en is eveneens een uitnodiging om het boek te lezen!

Boekpresentatie
Op 28 januari 2018 verscheen mijn debuutboek!

Levensmissie

Waarom

Alles wat ik doe is gebaseerd op mijn geloof dat elk mens de mogelijkheid heeft om haar/zijn lijden te stoppen, het volle potentieel te bevrijden (via een transformatie-proces) en dat werkelijk te leven in werk, relaties en zingevingsgevoelens.

Hoe

Dat geloof c.q. die missie draag ik uit door aan te moedigen, aan te raken (voelen en denken), te inspireren of confronteren (doorbraak).

Wat

De vorm: lezingen, masterclasses, trajecten, trainingen, interviews, maatschappelijke events en projecten, boeken, waarmee ik mensen graag help (die daar voor openstaan) om hun potentieel te vinden en bevrijding te ervaren. Daarnaast wil ik eveneens tijd hebben om boeken te schrijven.

Collectieve missie: Vervulde en gelukkige mensen dragen bij aan een collectief harmonieuzere en mooiere wereld!

VROUWENINITIATIEF 2018

In oktober start ik met een nieuw initiatief De Zingevers, bijeenkomsten voor onderzoekende vrouwen 

DeZingeversBanner

Interviews vind je onder het kopje LINKS (of bovenaan in het menu op deze website).

De vrouwenevents die ik de afgelopen 20 jaar organiseerde voor de lesbische/biseksuele doelgroep, en die ik de laatste jaren met Dinnerdate for Women nog neerzette, beëindig ik eind 2018. Ik heb veel behoefte aan nieuwe omgevingen, nieuwe ervaringen en nieuwe gezichten. Vandaar dat ik met De Zingevers start.

En er is ook enige beweging achter de schermen. Ik rond mijn 2e boekproject DE VRIENDSCHAPSFAMILIE af wat voortkwam uit Het vriendschapsproject. En start in September met mijn 3e boekproject Hartstocht tussen vrouwen. Mijn focus is dus ook regelmatig naar binnen gericht, wat sterk terugkomt in schrijven, wat natuurlijk een solistisch proces is.

Op termijn hoop ik mijn tien nieuwe songs, die klaar zijn, voor CD Togetherness eindelijk in de studio op te nemen. Maar die ruimte ontbreekt volledig momenteel. Een mens moet keuzes maken. Alles op het juiste moment en vanuit flow.

Dit jaar staat in het teken van transformatie & vernieuwing in veel opzichten: de lancering van mijn debuutboek en transformatie-programma met 4 onderdelen. Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

© 2016-2018 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.