Artistiek hart

Mijn ARTISTIEKE hart creëert heel graag en dat heeft alles te maken met mijn liefde voor kunstzinnige creatie. Mijn hart ligt bij creatieve expressie. Alle vormen van mijn creatieve expressie hebben iets gemeenschappelijk: ze laten mijn passie voor iets nieuws creëren en diepgaande verbinding zien. Tijdens dat creëren vind ik het diepste van mijzelf en dat is het mooiste wat ik anderen kan geven.

Ik heb altijd een sterke leergierigheid en wens tot verdieping en groei gehad. Het leven heeft mij daar veel uitdagingen in gegeven, zodat ik kon groeien en verdiepen. Ik wil van het leven leren. Ik ben na ingrijpende processen er een rijk mens door geworden. Ik geef die rijkdom graag door om bij te dragen aan de ontwikkeling en levensvreugde van anderen.

Muziek, schrijven en zelfreflectie waren al vroeg belangrijke instrumenten om tot verwerking, helderheid en inzichten te komen. Wat ik nodig heb om te groeien en gelukkig te zijn is inspiratie en geraakt worden door de juiste mensen, op mooie plekken zijn en prachtige creatieve expressie van anderen genieten maar boven alles vrijheid ervaren en mijn creativiteit voluit uiten en vorm geven. Het verruimt mijn bewustzijn en zet aan tot blijvende groei en levensvreugde.

Mijn huidige levensfase is vooral de Zijnsfase, afgewisseld met af en toe gedreven acties. De prestatie- en statusgerichte maatschappij en soms overspoelende sociale media laat ik regelmatig achter mij. Ik leef vooral van binnen naar buiten. Ik zoek de stilte en rust op en ben thuis bij mijzelf. In die ruimte ontstaat er telkens nieuwe creativiteit. Morele en emotioneel intelligente kwaliteit in diepgaand contact zoek ik bewust maar selectief op.

Rijping naar Wijsheid heeft mijn grote aandacht. Wij hebben alle antwoorden in onszelf. Wij kunnen deze antwoorden ontdekken als we stil worden. De relatie met onszelf aangaan. Essentiële inzichten verwerven dragen bij aan levenskunst: weten hoe je wilt leven en dat ook doen. Afgestemd zijn op je innerlijke natuur brengt innerlijke vrijheid.

Het leven is een cirkel. We kunnen uiteindelijk weer bij het begin uitkomen. Het begin waar ons pure ware Zelf onbelast begon en waar we, door het benutten van onze wijsheid en levenservaring, weer uit kunnen komen. Door het wijs benutten van wat we hebben geleerd kunnen we gelukkig zijn en maatschappelijk bijdragen en scheppers van schoonheid zijn. Vanuit die intentie deel ik mijn creaties. Voel je welkom om te kijken en luisteren en wellicht ook stil te worden. Want in de stilte, daar gebeurt het!