Boek 2020

DIRECTE BESTELLINK BOEK HIER

HARTSTOCHT TUSSEN VROUWEN – uitnodiging tot nieuw perspectief op hartstocht en liefde

BOEK 2020 van Miranda Nanda Maria van Dijk . EEN PSYCHOLOGISCHE SENSUELE ROMAN over hartstocht en liefde en uitnodiging tot nieuw perspectief. Over de paradox van avontuurlijke begeerte en onze hang naar zekerheid die vuur dooft . Over moed om te kiezen voor het verdragen van onzekerheid . Over elkaar vrijheid en ruimte geven . Over de vrije beweging telkens weer opnieuw naar elkaar maken . Speels bewegen tussen nabijheid en afstand . Om hartstocht en nieuwsgierigheid voor elkaar te kunnen behouden op lange termijn.

Vurig . Teder . Boeiend .

Boekpresentatie kan in verband met Corona-crisis niet doorgaan! Hieronder een korte online boekpresentatie.

Vanaf 14 december 2020 is de roman beschikbaar.

Het thema van dit boek gaat over de paradox van avontuurlijke begeerte en onze hang naar zekerheid. Het verlies van hartstocht en oprechte nieuwsgierigheid leidt vaak tot problemen of een breuk in liefdesrelaties. In dit boek nodig ik uit tot het ontwikkelen van nieuw perspectief op hartstocht en liefde, zodat we dit kunnen behouden op lange termijn.

Het verhaal is het voertuig om je mee op reis te nemen door een steeds wisselend landschap met zowel hartverwarmende als confronterende momenten tussen Francesca en Zara, die bereid zijn in zichzelf te kijken en daar zowel licht als donker tegenkomen. Ze onderzoeken wat nodig is om hartstocht en vrijheid te behouden, zonder intimiteit en verbondenheid te verliezen en komen tot een verrassende uitkomst. 

Biografie Auteur – in relatie tot boekthema

In 1998 werd ik 32. Het jaar waarin ik koos voor een nieuw leven. Ik vertrok naar een onbekende stad, het centrale middelpunt van Nederland, kocht een knus appartement en bouwde mee aan een uitdagende start-up in de zakelijke dienstverlening. Dat nieuwe leven was het leven dat ik écht wilde. Een leven met veel vrijheid, nieuwe ontdekkingen en groei. Het raakte de passie in mij aan, die al heel lang wilde branden. Er moest een nieuwe vrouw in mij geboren worden. Een vrouw die óók de hartstocht voor het wezen vrouw zou ontdekken.

Mijn eerder traditioneel hetero bestaan, met drie vriendjes in de puberteit en daarna zeven jaar samenwonen met een zachte lieve man, bracht mij niet wat ik wilde ervaren en meemaken. Ik wilde het liefst elke dag verwondering ervaren, kunnen groeien & ontwikkelen. Ik besefte dat ik het roer helemaal om wilde gooien en deed dat vastberaden. Ik liet alles achter, nam enkel auto, kleding en muziekinstrumenten mee, en begon aan een nieuw leven.

Nu als energieke vijftiger weet ik dat ik vooral vuur en passie door mijn aderen wilde voelen stromen. Zo vaak mogelijk. Liefde en hartstocht met een vrouw beleven, raakte alles op een intens en diep niveau in mij aan. Avonturen en veel ontmoetingen kleurden de eerste periode van dat spannende leven. Al die ervaringen en drie liefdesrelaties met vrouwen hebben mij veel geleerd. Inmiddels ben ik wijzer en rijper geworden. Of ik de liefde nogmaals met een wijze en interessante vrouw zal beleven, blijft een mysterie en verrassing, die ik graag laat gebeuren.

In deze tweede helft van m’n leven, is het LEVEN vooral mijn grote liefde geworden. Gevuld met zingeving en rust, in fijne balans met dynamiek, culturele expressie en interessante ontmoetingen. Ik ben nog steeds gericht op innerlijk diep ervaren en qualitytime. Voor mij is dat essentieel om een leven te leiden dat werkelijk kan bijdragen. Want dat is wat ik graag wil: wezenlijk maatschappelijk bijdragen.

Passie loopt als een rode draad door mijn leven en is de kleurrijke ingrediënt voor overgave. Overgave aan mijn natuur, overgave voor allerlei vormen van expressie, overgave aan de stroom van het leven. Ik leef graag met een vol hart en geven wordt dan ook eenvoudig. De creativiteit die tevens daardoor ontstaat zet ik in op diverse manieren, om ook bij te dragen aan groei, transformatie en geluk van anderen. Die interessante levensinvulling maakt mij oprecht gelukkig.

Ik zet graag ingrijpende psychosociale thema’s in het licht, om wakker te schudden, de geest te verruimen, moed te stimuleren, het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven. En ik gun elk mens een vrij en vervuld bestaan!

Miranda Nanda Maria van Dijk

Helaas in verband met Corona moet ik de boekpresentatie annuleren.

Bij een landelijke lockdown, dan kun je het boek per post thuis ontvangen, en dan zal er op 13 december om 14.00 via facebook live een korte presentatie zijn van het boek door de auteur! 

Het is de bedoeling dat je het boek persoonlijk ophaalt op de boekpresentatie op zondagmiddag 13 december van 17.00 tot 18.30 in Amsterdam bij Bar Buka, als vrouwenbar dé hotspotAlbert Cuypstraat 124 in de Amsterdamse Pijp, waar ik het ter plekke persoonlijk voor je signeer.

Lukt dat jou niet, dan stuur ik het boek gesigneerd ná de boekpresentatie per post toe (de verzendkosten zijn € 4,95 en kun je per tikkie overmaken als je het boek helaas niet persoonlijk kunt ophalen).

Ik hoop je echter als speciale gast bij de boekpresentatie te mogen begroeten.

Je plek reserveren bij de boekpresentatie 

Je moet je plek vóóraf reserveren omdat er een beperkt aantal plekken bij Bar Buka beschikbaar zijn, namelijk 25. Reserveren van je plek gaat via mij, dus geef aan als je me mailt of je aanwezig bent om 17.00 uur, dan neem ik je op mijn gastenlijst op!

Ben je verhinderd of ziek, annuleer je reservering dan zo vroeg mogelijk bij mij, zodat we iemand anders blij kunnen maken met een plek!

© 2019-2021 Miranda Nanda Maria van Dijk – Bohemian Publishing

hartstocht tussen vrouwen .  een psychologische sensuele roman die uitnodigt tot nieuw perspectief op liefde en hartstocht en wat dat verlangen van ons vraagt .