25 + jaar maatschappelijke initiatieven

Voor recente initiatieven klik hier!

Geen werk maar wel een passie waar ik erg veel ervaring in opdeed en waarmee ik hoop tevens maatschappelijk bij te dragen.

“Every human being wants to feel belonging and connection”

Vanaf 1998 heb ik diverse initiatieven bedacht en neergezet voor vrouwen om verbinding, inspiratie en empowerment te faciliteren. Die events waren gericht op het samenbrengen van mensen, in combinatie met cultureel en culinair genieten. In heel Nederland vonden deze events plaats, in locaties variërend van eetcafés tot stijlvolle Michelinsterren restaurants en mooie hotels. In mijn beleving is de verbinding en kwaliteit van contact tussen mensen, waar het vooral om gaat in het leven.

Overzicht van voormalige initiatieven

Genootschap voor Vrije Wijze Vrouwen, De Zingevers, Het Vriendschapsproject, Dinnerdate for Women, Adoptieclub Nederland, Ladiesfuel, Club SHE TALK, The Gay Women Connection, DijkProjects, Music Business Management, Two Babes Music & Entertainment, Pink Heaven Parties, The Women Only Club, Womenhearts, Female Passion, Cinema delle donne, The Magic Wave en Private Performances en diverse landelijke parties.

166624_1465656613740_6470466_n (2)

Vanaf 2019 richt ik mij op nieuwe omgevingen, nieuwe doelgroep en nieuwe inspiratie en vandaar dus een koerswijziging gericht op maatschappelijke initiatieven die te maken hebben met bewustzijnsvergroting, zingeving en versterking.
© 2016-2024 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.