Camperlife

Vanaf medio 2032 start ik een nieuwe levensfase. Dan ga ik mij voorbereiden op campertochten naar Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Het Scandinavië avontuur zal gekoppeld worden aan vrouwen ontmoeten, hen interviewen, fotograferen en daar een boek over schrijven en uitbrengen: Het kleurrijke leven van solo campervrouwen wordt de titel: Portretten, tips en beelden van solo campervrouwen.

Zodra het werkzame leven eindigt trek ik naar Scandinavië. De natuur is een grote liefde. De stilte ook. In deze laatste fase van mijn leven wil ik vooral natuur ontmoeten en vrouwen die net zo vrij en bevlogen zijn over vrijheid als ik. En ik wil het Noorderlicht live meemaken. In de filmpjes die ik ervan zag, werd ik altijd diep emotioneel en oprecht geraakt door de pure schoonheid van dit bijzondere fenomeen. Misschien is er wel een connectie mee die ik nog niet weet.

Ik wil van vrouwen horen en weten waarom die prachtige natuur en dat camperleven hen zo aantrekt. Wat hen daarin drijft, die trekkracht van vrijheid, zoals het mij erg sterk aantrekt, sinds ik in 1998 een nieuw vrij leven begon. Een leven dat echt helemaal van mij is.