Woord van welkom en vers nieuws

Woord van welkom voor jou als gast op mijn site

Dit jaar staat in het teken van CREATIE VANUIT INSPIRATIE maar ook innerlijke wijsheid laten groeien in vergaande opzichten. De derde geboorte die kan plaatsvinden, volgens antroposofische richtlijnen van Steiner tussen 56 en 65 jaar, heeft bij mij eerder plaatsgevonden. Vaak kiezen we dan een nieuwe richting in ons leven, als we sterke behoefte ervaren aan toewijding aan de allerdiepste verlangens en dan nemen we afscheid van dat wat en wie ons niet meer dient. We beginnen aan nieuwe uitdagingen.

Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier (te vinden in het menu) bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

Nieuwste maatschappelijke initiatieven

Noord Hollands Dagblad

Ik gun elk mens een vrij en vervuld bestaan!

© 2016-2024 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.

Na 14 jaar in de natuur in een boerderij te hebben gewoond, ben ik vanaf medio 2019 verhuisd naar de natuurrijke mooie gemeente Waterland, en woon ik een een bijzonder huisje (een moderne boomhut) in een waterrijke omgeving.

ZIJ AAN ZIJ INTERVIEWDE MIJ OVER DE 20 JAAR DAT IK EVENTS BEDACHT EN ORGANISEERDE VOOR VROUWEN. EN WAAROM IK VANAF 2019 EEN ANDERE KOERS VAAR IN MAATSCHAPPELIJKE INITIATIEVEN EN DOELGROEP. Klik op de afbeelding om naar het interview te gaan!

Hier het interview met publiek tijdens de boekpresentatie van mijn debuutboek.

Op 28 januari 2018 verscheen mijn debuutboek!

© 2016-2024 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden