Hier vind je Actueel Nieuws

Woord van welkom voor jou als gast op m’n site

Tussen najaar 2021 en voorjaar 2022 start ik eveneens met

FOTOGRAFIE PROJECTEN VOOR VROUWEN

https://www.mirandanandamariafotografie.nl

Vanaf september weer een nieuw initiatief:

Vanaf 14 december 2020 online te bestellen, klik op cover …

NIEUW BOEKPROJECT 2022

Ik wil jou interviewen als je een happy single bent …

Ga naar https://www.boekdevleugelsvanmoed.eu/https://boekdevleugelsvanmoed.eu/zoom-interviews-met-gelukkige-singles/ en geef je op! Aan de tot stand koming van dit boek is weer een maatschappelijk project gekoppeld door online interviews met happy singles. Die onderzoeksgegevens worden verwerkt in enkele hoofdstukken in het boek.

Een speciaal bericht voor JOU!

Interviews vind je onder het kopje Interviews en de links daar.

Dit jaar staat in het teken van CREATIE VANUIT INSPIRATIE maar ook innerlijke wijsheid laten groeien in vergaande opzichten. De derde geboorte die kan plaatsvinden, volgens antroposofische richtlijnen van Steiner tussen 56 en 65 jaar, heeft bij mij eerder plaatsgevonden. Vaak kiezen we dan een nieuwe richting in ons leven, als we sterke behoefte ervaren aan toewijding aan de allerdiepste verlangens.

Zodra ik vers nieuws heb, lees je het hier. Dankjewel voor je aandacht en fijn dat je mijn site hebt bezocht. Bij vragen ben ik uiteraard via het contactformulier (te vinden in het menu bovenaan) bereikbaar.

Enthousiaste groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

https://www.hartstochttussenvrouwen.nl
Voorafgaand aan mijn nieuwe psychologische roman stelde ik mijzelf uiteraard ook de vraag wat maakt Liefde bijzonder voor mij?

RECENTE PUBLICATIES

Dialoog met mijn vrijheid

Een avontuurlijk Leven

Worden we wakker?

De paradox van verbeelding

Woest Ontwakend Verlangen

De Kleur van Seizoenen
Sterke vrouwen en de temperamenten van de geest
Een model voor harmonie: desidentificatie met vorm
NodenkunnenDeugdenWorden

Een overzicht van mijn boekprojecten

 

Actuele interviews en initiatieven

Klik op de afbeelding voor de link naar de website!

Vanaf eind 2020 start ik driemaal per jaar een uniek event voor vrouwen. In het bloeiende voorjaar, in de herfst en aan het afsluitende eind van het jaar. Meer info, klik op de afbeelding.

BoekClub Rode Peper

Werken aan mijn MuziekProject – Nieuwe Songs

Noord Hollands Dagblad – 26 januari 2020

Klik op de cover om naar de website van het boek te gaan. 

Een boek waarmee ik gesprekken op gang wil brengen, vooroordelen wil verminderen en bewustzijn wil vergroten. Liefde is liefde en kent allerlei vormen. Ik wil je aansporen om vragen te stellen, aan jezelf en anderen en vraagtekens te plaatsen bij wat wij als normatief ervaren. Blijvende hartstocht en nieuwsgierigheid is een wens voor velen. Wie wij kiezen om dat mee te beleven, is een vrije en meer dan menselijke keuze, in deze moderne tijd. Indien wij in staat zijn om ruimte en vrijheid te honoreren in de liefde met een ander en bereid zijn om telkens weer die vrije beweging te maken naar die ander, met de oprechte aandacht en nieuwsgierigheid zoals we die voelden in het begin van het samenzijn, dan kunnen we de weg vrijmaken voor blijvende hartstocht en verlangen.

Ik gun elk mens een vrij en vervuld bestaan!

 

Levensmissie

Waarom

Alles wat ik doe is gebaseerd op mijn weten, dat elk mens de mogelijkheid heeft om lijden te stoppen, het volle potentieel te bevrijden, via een gefaseerd transformatie-proces, en dat werkelijk kunnen leven in werk/activiteiten, relaties en zingevingsgevoelens.

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, en van 2015 t/m 2019 praktijk gevoerd, trainingen en lezingen gegeven, heb ik deze richting grotendeels beëindigd omdat ik mij vooral met creatie vanuit inspiratie en licht wil bezighouden en parttime werk als trainer/counselor. Vanaf 2020 wijd ik mij vooral aan psychologische themaboeken schrijven, elke twee jaar wil ik een nieuwe titel uitbrengen, maatschappelijke initiatieven bedenken en organiseren en werk ik aan mijn actueel MuziekProject. Dit zijn de passies in mijn leven die mijn allerdiepste expressie vormen, mijn werkelijke taal zijn, mij de grootste vervulling brengen. 

© 2016-2021 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden.

Na 14 jaar in de natuur in een boerderij te hebben gewoond, ben ik vanaf medio 2019 verhuisd naar de natuurrijke gemeente Waterland.

Nadere toelichting over mijn boek 2019

 

ZIJ AAN ZIJ INTERVIEWDE MIJ OVER DE 20 JAAR DAT IK EVENTS BEDACHT EN ORGANISEERDE VOOR VROUWEN. EN WAAROM IK VANAF 2019 EEN ANDERE KOERS VAAR IN MAATSCHAPPELIJKE INITIATIEVEN EN DOELGROEP. Klik op de afbeelding om naar het interview te gaan!

 

 

 

 

 

.Afgerond maatschappelijk project en nieuw boek DE VRIENDSCHAPSFAMILIE dat op vrijdag 14 december 2018 verscheen.

Meer info over het boek

Hier het interview met publiek tijdens de boekpresentatie van mijn debuutboek.

Op 28 januari 2018 verscheen mijn debuutboek!

© 2016-2021 Miranda N M van Dijk. Alle rechten voorbehouden